Book with confidence with our flexible cancellation policy.

Tips til årets sommerferie i Norge

På jagt efter inspiration til årets sommerferie i Norge? Lad Authentic Scandinavia planlægge din ferie. Oplev en af verdens smukkeste togturer, et spændende fjordcruise, tag på en historisk rejse langs den norske kyst med Hurtigruten eller rejs nordpå til spektakulære Lofoten. 

FT - Næroyfjorden - fjord norway - Katrin Moe - SMALL
${traveler.name}

Hvem er vi?

Authentic Scandinavia er en turoperatør som i mange år har skræddersyet og solgt pakkereiser til Norge. I år tilbyder vi at hjælpe med at planlægge en uforglemmelig ferie til Norge for hele familien.

Oplev Norge i sommer - vi skræddersy din tur

 

Så er det endelig sommer. I år har du en unik mulighed for at opleve vores smukke naboland Norge uden store turistmængder og cruise-skibe som blokkerer for den fantastiske udsigt.

Planlæg din ferie til Norge med vores hjælp.

Herunder har vi samlet et par anbefalinger til en sommerferie i Norge. Er du på udkig efter en mere skræddersyet rejse, er du altid velkommen til at kontakte vores rejsespecialister, som står klar til at hjælpe med planlægningen. 

 

Fjordtur for hele familien - kom tæt på naturen

Photo Robin Strand - Fjord Norway - Aurlandsfjord

Oplev Norge i en nøddeskal. Det norske fjordlandskab byder på utallige oplevelser for børn og voksne. Tag på fjord safari med RIB båd, ro kajak eller udforsk det norske fjeld på en vandre- eller cykeltur. På en fjordtur til Norge er der garanti for fantastisk natur, historiske hoteller og spændende madoplevelser.  

Læs mere her.

 

Oplev unikke Lofoten 

Mortsund havn

Lofoten er et af verdens smukkeste øriger, som i årevis har været hjem og arbejdsplads for tusindvis af fiskere som har boet i harmoni med vind og vejr. I dag er Lofoten også et eventyrland som byder på oplevelser for store og små.


Se vores anbefalinger til en ferie i Lofoten.

 

Sejl langs den norske kyst med Hurtigruten

Hurtigruten - Agurtxane Concellon -Into Trollfjord onboard MS Richard With

Sejl langs den norske kyst med Hurtigruten - en af verdens smukkeste sørejser. Oplev Norge fra et unikt perspektiv og kom tæt på steder ingen andre skibe sejler til. 


Vi tilbyder konkurrencedygtige priser. 

 

Hvorfor bestille sommerferien gennem os?

Det er enkelt at benytte Authentic Scandinavia til at planlægge årets sommerferie til Norge. 


- Vi er medlem af Reisegarantifondent
- Vi skræddersy din ferie efter dine ønsker og behov
- Vi bestiller tog, bus, hotel, cruise, aktiviteter mm. for dig
- Vi tilbyder personlig service før og under rejsen
- Vi er stolte af vores tilbagemeldinger på TripAdvisor og Facebook
- Vi har lang erfaring med at planlæge rejser til Norge. Vores moderselskab Haman Group AS har siden 1964 været del af den Skandinaviske turismeindustri.
- Sidst, men ikke mindst, så har vi et stort netværk af profesionelle samarbejdspartnere. 

 

Tilbud på rejser til Norge

Du er altid velkommen til at kontakte os på email eller telefon (0047 22 94 13 70) for et uforpligtende tilbud. Netop nu har vi gode tilbud til dig som bor i Danmark.

 

Er det trygt at rejse til Norge til sommer?

Du finder opdateret information og råd før din rejse på Folkehelseinstituttets hjemmeside og Helse-Norges nettsted. Eksempler på tiltag kan findes på nettstedet til NHO Reiseliv.

 

Jun 12 2020

Recommended Tours

Join Our Newsletter

Be the first to know. Sign up for insights