Book with confidence with our flexible cancellation policy.

Sommerferie i Norge: De vakreste stedene du kan oppleve

Leter du etter inspirasjon til årets Norgesferie? Opplev en av verdens vakreste togreiser, spennende fjord cruise, en reise med Hurtigruten langs norskekysten eller overnatt i en rorbu i Lofoten. Det er lett å skape minner for livet med en sommerferie i Norge!

Molde, Norway - dong-zhang-unsplash
${traveler.name}

Hvem er vi?

Authentic Scandinavia er en turoperatør som i mange år har skreddersydd og solgt pakkereiser i Norge til utenlandske turister. I år tilbyr vi å hjelpe deg med å planlegge en uforglemmelig Norgesferie for hele familien.

Opplev Norge i sommer

 

I år har du en unik mulighet til å oppleve Norges mest populære reisemål uten de store turistmengdene og cruiseskip som blokkerer den fantastiske utsikten. Hotell, aktiviteter og attraksjoner som vanligvis er fullbooket av utenlandske turister vil i år kunne være tilgjengelig for oss som bor i Norge.

 

Fjordreiser

Photo Robin Strand - Fjord Norway - Aurlandsfjord

De norske fjordene byr på utallige opplevelser for både barn og voksne. Inkludert aktiviteter som fjord safari med RIB-båt, kajakk padling og vandre- og sykkelturer. Her møter man fantastisk natur, flotte historiske fjordhotell og spennende matopplevelser. 
 

Se vårt reiseforslag til de norske fjordene.

 

Rorbuferie i Lofoten

Mortsund havn

Lofoten har i årevis vært hjemmet og arbeidsstedet til tusenvis av fiskere som har bodd i harmoni med vind og vær. I dag er Lofoten også et eventyrland som byr på opplevelser for store og små.

 
Se våre anbefalinger til en ferie i Lofoten.

 

Seil langs norskekysten med Hurtigruten

Hurtigruten - Agurtxane Concellon -Into Trollfjord onboard MS Richard With

Seil langs norskekysten med Hurtigruten - en av verdens vakreste sjøreiser. Du får oppleve Norge fra et unikt perspektiv og komme nær steder ingen andre skip seiler.

Hos oss får du samme priser som direkte hos Hurtigruten.


Hvorfor bestille reisen gjennom oss?

I den nåværende og skiftende reisebransjen er det viktig å tenke på bærekraft, kundebeskyttelse og servicekvalitet. Les mer om hvorfor du bør bestille hos oss.

 

Kontakt os

Ta kontakt på epost eller telefon (22 94 13 70) for et uforpliktende tilbud - nå har vi gode kampanjepriser for deg som bor i Norge.

 

Er det trygt å reise i Norge i sommer?

Du finner oppdatert informasjon og råd før ferieturen din i Norge på Folkehelseinstituttets hjemmeside og Helse-Norges nettsted. Eksempler på tiltak kan finnes på nettstedet til NHO Reiseliv.

 

Jun 10 2020

Recommended Tours

Join Our Newsletter

Be the first to know. Sign up for insights