Book with confidence with our flexible cancellation policy.

Vinterferie i Norge

Vinter i Norge er magisk! Opplev nordlys og vinteraktiviteter som hundesledekjøring, kongekrabbesafari, snøscootersafari, overnatting på et ishotell og mye mer. Vinterferie i Norge byr på spennende opplevelser for hele familien, og Authentic Scandinavia hjelper deg gjerne med å planlegge den perfekte ferien. 

Husky Safari
${traveler.name}

Hvem er vi?

Authentic Scandinavia er en turoperatør som i mange år har skreddersydd og solgt pakkereiser i Norge til utenlandske turister. Nå tilbyr vi å hjelpe deg med å planlegge en uforglemmelig vinterferie for hele familien.

Ferie i Norge i vinter?

Se våre anbefalte turer for ytterligere inspirasjon:

Opplev Norges unike vinterdestinasjoner og aktiviteter

I vinter har du en unik mulighet til å oppleve landets mest eksotiske vinterdestinasjoner uten de store turistmengdene. Utforsk populære vinterdestinasjoner som Tromsø, Kirkenes og Lofoten, se nordlyset og opplev vinteraktiviteter som hundesledekjøring, snøscootersafari og mye mer.

 

En arktisk vinterferie i Kirkenes 

Snow hotel i Kirkenes

Har du drømt om å overnatte på et ishotell? Kirkenes Snowhotel er fullstendig laget av is og snø og byr på unik overnatting i vakkert dekorerte rom. I Kirkenes kan man dessuten oppleve et hav av vinteraktiviteter - alt fra snøscooter til kongekrabbesafari og hundesledekjøring. 

Fra desember til mars tilbyr vi en helt spesiell vinterreise inkludert det beste fra Nord-Norge. Pakken inkluderer en natt på ishotellet, en natt i gamme-hytte, frokost og middag, kongekrabbesafari, hundesledekjøring og transfer til og fra Kirkenes lufthavn. 

 

Kontakt oss for mer informasjon og pris.

 

Romantisk vintereventyr i Tromsø 

To personer ser på nordlys i Tromso, Norge

Drømmer du om en romantisk weekend med kjæresten din? 

Reis nordover til Nordens helt eget Paris. Tromsø er den perfekte vinterdestinasjonen for deg som vil kombinere kultur og natur. Velg mellom flere hotell og besøk noen av Tromsøs mange attraksjoner. Tromsø er også det perfekte utgangspunkt for vinteraktiviteter som hundekjøring, båtturer, nordlys utflukter og mye mer.  

 

Feir kjærligheten på en tur til Tromsø (siden vises på engelsk)

 

Vakre vinteropplevelser i Lofoten

Rorbuer i Reine Lofoten

Lofoten er uten tvil en av Norges vakreste destinasjoner. Uansett årstid! Her finner du et godt utvalg av vinteropplevelser. Med god plass og minimal lysforurensning får du optimale forhold for å se nordlyset, du kan dra på en fototur, havørnsafari, fisketur, hundekjøring og mye mer. 

Våkne opp til frisk, salt luft og havutsikt med et opphold på Svinøya Rorbuer. 

 

Kontakt oss for mer informasjon og pris.


Hvorfor bestille vinterreisen gjennom oss?

Vi ordner det meste og stiller garanti i reisegarantifondet. Les mer om hvorfor du bør bestille hos oss.
 

Kontakt oss

Ta kontakt på epost eller telefon (22 94 13 70) for et uforpliktende tilbud - nå har vi gode kampanjepriser for deg som bor i Norge.

 

Er det trygt å reise i Norge i vinter?

Du finner oppdatert informasjon og råd før ferieturen din i Norge på Folkehelseinstituttets hjemmeside og Helse-Norges nettsted. Eksempler på tiltak kan finnes på nettstedet til NHO Reiseliv.

 

By Authentic Scandinavia / Oct 26 2020

Recommended Tours

New Year’s Celebration in Fjord Norway
New Year’s Celebration in Fjord Norway
5+ days
Winter
Train, Boat, Bus
Fjords & New Year’s Celebration in Bergen
Fjords & New Year’s Celebration in Bergen
5+ days
Winter
Train, Boat, Bus

Join Our Newsletter

Be the first to know. Sign up for insights